Highendaudio.nl heeft zich sinds 2004 ontwikkeld tot een betrouwbare aanbieder van occasion highend audio producten. Daarnaast hebben wij regelmatig de beschikking over demo producten en “overtollige voorraden” van dealers en importeurs die wij kunnen aanbieden voor interessante prijzen.

Highendaudio.nl is geen makelaar die uitsluitend vraag en aanbod van highend audio producten bij elkaar brengt. Ons aanbod is direct beschikbaar en te beluisteren. Wij hebben zelf met deze componenten “gespeeld” en kunnen uit eerste hand onze ervaringen en indrukken delen, zowel qua klankeigenschappen alsmede optische en technische conditie.

Ook bij ons is de passie voor muziek in combinatie met respect en bewondering voor de “technologie” die in staat is om die passie om te zetten in emotie, de basis geweest voor het ontstaan van Highendaudio.nl.

Deze fraaie en helaas vaak ook kostbare componenten zijn gebouwd met kwalitatief hoogwaardige onderdelen en aan de hand van een zorgvuldig ontwerp en duidelijke filosofie. Ervaring leert dat deze componenten slechts beperkt aan veroudering onderhevig zijn. Daarom klinken deze componenten ook na vele jaren erg goed en bieden veel kwaliteit voor interessante prijzen.

 

Vragen of opmerkingen?

Twijfel niet om ons een berichtje te sturen via ons contactformulier!

Contact Bekijk producten